Saturday, April 9, 2011

Sesorang seketika.

Narmi - Whirl


Selamat malam. Hee..
Eh.. Silap pagi buta sudaa.. Haiya.. Cepat lak masa berlalu pergi meninggal aku yang masih mengelamun mencari masa terbuang dulu. Okay tak pembuka kata..? Haha.

I've been staring at my screen
Thinking of you and all our dreams
My cheeks hurt from smiling
Could it be because your eyes mesmerize me..?

Nyanyi sambil menaip. Oyeah. Lagu Narmi nih cambest jewp. Layan jaaa.
So, sapa yang ta penah dengar try la. Best kot ( Peminat screamo tidak disyorkan untuk dengar) Hehe.

Alone, sesorang, alone.

Ya, hari ni aku tinggal kat rumah sesorang jewp. Semua penghuni umah kuar pegi ke tempat yang mereka pergi. T.T Menangis seketika. Hahaha. Ta la. Best gak kekadang tinggal kat umah sesorang. Leh abiskan masa sesorang, tido sesorang, tengok tv sesorang, makan sesorang, dengar lagu sesorang, semua sesorang. Haiya.. Sesorang sesorang sesorang. Tada orang nak ganggu. But bila dah sampai malam-malam camni agak takut la sikit. Dah la imaginasi terlalu tinggi bak kata spongebob " imagination "

Imagination

Haaa.. Bila dah imaginasi tu tinggi. Mula la tengok sikit ja kat luar dah start otak tu pikir macam-macam. Nak cerita kat belog ni pon meremang bulu roma aih. Haha. Dah la dan pagi buta dah ni, seram seram seram. Errmm.. Ada nak temankan..? Hahaha. aaaa,,.. Tada la tu. Sesorang lagi... T.T

Okay okay. Aku nak start bercerita sesorang cam biasa, Heee..
Pagi tadi kan aku nak pegi library. Ada dalam entry Pagi yang indah. Sampai ja kat library tadi dah dalam pukul 11.50 a.m. dah.. Jadi, aku lepak kat situ dalam 20 minit ja sebab library tu tutup sat sebab orang nak sembahyang Jumaat. Aku sembahyang jugak naaa.. Hehe.. Dalam time tutup library seketika tu aku ngan kawan aku gi la makan kejap. Aku sorang ja yang order makan sebab lapo ni pagi tak breakfast la katakan. Aku order la minuman feveret iaitu Nescafe Ais dan Nasi Ayam. Ok mula-mula sampai la air yang aku order tu dulu. Biasa la kan makanan sentiasa lambat, jadi aku rilek sat. Minum la air tu. Bila dah abes air tu. Haishh.. Heran sat apasal Nasi Ayam tak sampai. Try tanya tokey kedai dia kata tak buat lagi. Haiya suda dekat 20 minit maaa.. Last-last tak jadi makan troih kensel. Apa la orang nak kasi duit pon tamaw,

Lepas tak jadi makan pegi la kedai bundle (tempat wajib tapi bukan selau beli pon, just usha-usha jaa ), pastu sembahyang, pastu masuk library balik sampai pukul 5 lebih then balik. Balik tengok kat umah tadak orang. Sesorang jewp. tataw nak uat apa aku bukak la internet. Try dengar radio lak. Dapat lagu best download teros. Haha. Dah lama tak update pasal lagu-lagu ni. Banyak gak la lagu best yang baru lagi. Tapi download sikit jaa.. Nak jimat GB broadband. Heee.. Nak lagu tempatan yang best aku selalu layan XFM. Haha. Best kotttt...! Kekadang layan gak Hitz Fm. Dua stesen tu jaa.. Yang lain aku tak layan sesangat. Heee. :D

Errrmmm.. Tu ja kot untuk post nih.. Nak tido suda.. Harap tak mimpi pelik-pelik laa..
Dah la sesorang.. Haiya.. Salam dan selamat..
Babai..

2 comments:

  1. DICONTENG OLEH HAFIY JOHARI DEKAT DEKAT ?

    ReplyDelete
  2. haha.. dekat dekat 1 : 18 AM..
    aiya.. tak paham..?

    ReplyDelete